Underholdning på lyd er mere populært end nogensinde før og det er primært lydbøger og podcasts der driver det. Det er to forskellige formattet, men alligevel meget tæt på hinanden. I denne artikel ser vi nærmere på nogle af de bedste lydbog apps, hvor flere af dem også har podcasts.

Mofibo – Den velkendte lydbog app

Mofibo var den første lydbog app i Danmark og er stadig en af de største lydbog apps på markedet. Den har et af de største udvalg af lydbøger og e-bøger på abonnement.

Du kan prøve Mofibo gratis i en begrænset periode uden binding hvorefter det koster fra 129 kr. Du får alt hvad du skal bruge når du har Mofibo som din lydbog app. I øvrigt er Mofibo i dag eget af Storytel.

Podimo – Lydbøger og podcasts i én app

Podimo er en af de nyeste lydbog apps på markedet. De startede som en podcast app med fokus på at hjælpe podcastere med at tjene penge på deres podcast. Siden har de udvidet med flere tusinde lydbøger inkl. nogle af de mest populære titler.

Du kan prøve Podimo gratis i en begrænsetperiode hvorefter det koster 59 kr. om måneden. Du får adgang til en god blanding af lydbøger og eksklusive podcast, men det er ikke det bredeste lydbog udvalg de har.

Bookbeat – Flere hundredetusinde lydbøger

Bookbeat er oprindeligt en svensk lydbogstjeneste og de har et enormt udvalg af e-bøger og lydbøger på flere forskellige sprog. De har også et abonnement til et hvert behov med en billig startpris.

Du kan prøve Bookbeat lydbog app gratis i en begrænset periode og herefter koster det fra kun 79 kr. om måneden med mulighed for at opgradere til ubegrænset lytning og flere brugere.

Du kan se alle lydbog apps her. Du kan se hvor lang en gratis prøveperiode de tilbyder, hvad de koster, hvilket abonnementer og udvalget af titler, samt en masse anden information om lydbog apps.